Monday, April 16, 2012

assalamualaikum . . :-))

hye blogger !! da lme tak story morry kankankan ?? rindu pulak nak cerita cerita kat dalam nihh !! hehehe . ok sekarang kehidupan aku macam biase je . pagi pergi kerja , malam balikk . then tidoooo , pagi pergi kerja , malam balik then tidoooo , hehehe busan kankankan ??? sumpah bosann ! bile la nak dapat masuk uitm nihh !! acehhh , insyaallah wehhh . kilau ade reski dapat . doa doa kan la kite yew???? aminnnnn ! skrg kte tgh ngajuk dgn mr . chipsmore ! hampir hampir mahu break !!!! bayang kan la ade orang nampak boyprenggggg anda dengan parempuan lain di suatu tempattt !!21!! taman bunga pulak tuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!! dua duaan pulak tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!! aku rasa perempuan gile je yang tak marah kalau dapat tahu benda tu !
tapi aku rase perempuan gila tu pun akan terus membunuh sahaja kedua dua insan itu ! (OK MELALUT DAH) hehe . ok tipu la aku tak marah !! sampai semua orang suruh aku break dgn dia weyh !!! tapi aku tak sanggup !! macam mcm cerita pulak tu timbul lepas semua ni jadi . aku syg hubungan ni weyh !! da nk dkt lapan bulan kte org together, mcm mcm kenangan manis and pahitt kte org lalui sme2x . aku tak sanggup lagi nak hancur kan hubungan ni dgn dia . . aku anggap ni semua ujian dalam hubungan kita org . 
tadi dia bagi tahu perempuan tu akak angkat dia , and aku redha jela . uhmmm .aku harap dia akan fikir dulu sebelum buat sesuatu nanti . FIKIR PERASAAN AKU !! saya sayang awak MUHD SOFY !!! plezzzz jgn buat mcm ni lagi ... PLEZZZZZZZZZZZZZZZZ . =((   

Saturday, March 10, 2012

hi and assalamualaikum . !

first sekali aku nak story morry pasal 22 haribulan nihh ! uke result spm kuar bhai time neyh !! AND ! aku jugak ade benda penting yang harus diselesaikan time nihhh ! iaitu jpj test  !!! lesen krete weyhh . cuak aku ! dah lha hari tu kat bukitt macam haramm ! lepas tu dah uke kat bukit . buwat hal pulak kat parkinggg ! HAIH !! al-maklum lahhhh aku bukan penah bawak kreta pon selama inihh !! so agak macam haram sikittt ahh . tapi aku yakin aku leh buatttt !!! insyaallahhh DOA kan aku semoga 22 haribulan nih ialah hari yang paling happy untuk aku nanti kay ??? harap harap jpj test aku lulus andddd result cemerlanggg . AMINNNN . DOA KAN AKU READERS !! luv you all papaiii .

Saturday, February 25, 2012

assalamualaikum . . :-))

alhamdulillah ! kami dah uke !! HAHA . dia pujok aku sumpah kelakar ! siap tolong aku kekemas kedai agy mase nak balik kerja hari tuuuu . dia tolong sepahkan jugakk dalam mse yang sama ! HEHEHE . ape ape pon ILYSM BIYY ! muah ckettt . hehe . k nak tido ! sok kerja ! arghhhhh . !!! ade masa saya story morry agy bebehh !. bubye .

Wednesday, February 22, 2012

sedihhhh !!! ;(

dugaan . . hope kite kekal biyyy . . . kbye ! . . ILYSM MUHD SOFY ! :-((

Friday, January 27, 2012

:-'((

RASA MACAM NAK NAGIS !!! TAK DAPAT MEET DIA MALAM NI ! :(( shooo sadddd .

Wednesday, December 28, 2011

burukk !!

hye !! ape yang buruk ??? blog lahhh !! blog aku serabot kan kan kan ??? dah dah . tak payah nak kutuk kutuk sangat ! aku tahu lah blog aku serabottt ! errrrr . aku nak buang weyh sumer bende alah yg serabot tu ! tapi aku tak tahu nak buang yang mne stu ! banyak sangat sangat ingredient ehhh ! HAHAHA . takpo2x leklu ! watpeace lu . hehe


uke ! hari ni aku pegi negok wayang kat kiara ! kiara jow lah paling jaoh den leh poie skrg ni ... tak do lesen keto laie ! dah ado sok den negok wyang kat pavillion jow ! tak main kiara kiara ni dahhh ! HAHAHA . (belagak lak tu) uke ! kembali pada topik asal kita ! saya dah setat merapuuu .. HEEE . hari ni saya pergi dengan all my bestie ! nk sebott nme ?? uke uke . biaw populerrr ckett . huhuhu . MASTURA,AZREEN,EMAN,ADIK LISKA,QURRATU AIN dan ARIFAH ! hAh ! amekaw ! tak penah penah aku buat kua reramai beb ! selalu nye aku kua pon 2 or 3 org jea . hari ni pecah rekoddd ! errrr . tapi sumpah bestttttt ! just movie nye lah yang tak berapa nak berkenan kat hati aku ! errrr . cambodo citooo ehhhh ! argh . . nyosa dennn ! puihh ! (uwah , , marah ea diyoo) HEEEE. ni ade serba sikit gambo yang aku snap tadi . . layan k !!
poyo jea kankan ?? terutama aku ! HAHAHA .dahdah jangan nak gelak kan aku sangat lah ea ?? pang kanggg .


uke ! malam ni kan encik sofy kejora tu kannnn . ajak itteww mett !! HAHAHA . rindu lettew ! tapi kenken itew taa buleh kua lowh tdy ! coz dia ajak dah pukol bpe pulak kan ! tak kan nak kua rumah memalam buta like that ! nanti cik siti rohani (mak itew)  bagi kaunseling percuma tak payah bayar yang membosan kan itu sya tak snaggup dengar !! hahaha . GODIK LAK AIII . hehehe . TAPI tak pe esok kte jmpe k si pembuli ???
HEHEHe dia kan kan suke buli itew aw ! cian itew kne buli dengan si pembuli itu !! nasib baik itew sayang dea tau ! kalau tak itew gigit dia campai merah merah ! (GATAL) HEHEHE .dahdah ! tak payah nak gatal gatal sangat lah kennn ! uke sekarang sya nak buat cuper ceber dan bergayotttt dgn dia lelama k ?? bubye bloggiest ! muah cket haaa . hee chaw !

Saturday, December 10, 2011

all about him

perghhhhh !! aku bru lps tgk satu pasangan neyh doe !! SUMPAH  swettt gler2x babeng beb !! sweet like candy lahhh aku cakap !! sebaya aku pulak 2 !! aku egt kan dah kje kea apea ke ! rupa nya sebaya aku doe !
pakwe dea sgt lah spoting n sweet ! arghhh !! ble la nak sweet mcm gituu dgn biyy sye ken !!! hehehe (berangan lah plak) haih !! memalam cam gini nak romentik2x plak kennn .. errrrr . 


Dah dah ! tukar cte lenn ! weyhhh kowg ! aku maleh gle2x vavi nak edit2x belongg aku yang macam hampeh neyh ! coz mmg aku PEMALAS  ckett bab2x bnde cam gini ! HEHE . so maaf lah yea kowg . belong aku takk secantik n tak se HOTTT belong kowg dokkk .. tapi nanti dari masa ke semasa aku edit2x lah ape yg ptot kay kay ?? atototo cian kowg kne tgk belong buruk aku neyh !! hehe . 


uke lah bloggiest !! aku chaw dulu maw tido n maw text my bby ! ceewahh ! geli plakkkk . muehehehehe . jealous lettew ! errrrrrrr (perasan ) oke bebeh !! gud nite evry bodyy !! lots of love . . . 


I LOVE YOU MUHD SOFY !!!!!!!
There was an error in this gadget