Saturday, December 10, 2011

all about him

perghhhhh !! aku bru lps tgk satu pasangan neyh doe !! SUMPAH  swettt gler2x babeng beb !! sweet like candy lahhh aku cakap !! sebaya aku pulak 2 !! aku egt kan dah kje kea apea ke ! rupa nya sebaya aku doe !
pakwe dea sgt lah spoting n sweet ! arghhh !! ble la nak sweet mcm gituu dgn biyy sye ken !!! hehehe (berangan lah plak) haih !! memalam cam gini nak romentik2x plak kennn .. errrrr . 


Dah dah ! tukar cte lenn ! weyhhh kowg ! aku maleh gle2x vavi nak edit2x belongg aku yang macam hampeh neyh ! coz mmg aku PEMALAS  ckett bab2x bnde cam gini ! HEHE . so maaf lah yea kowg . belong aku takk secantik n tak se HOTTT belong kowg dokkk .. tapi nanti dari masa ke semasa aku edit2x lah ape yg ptot kay kay ?? atototo cian kowg kne tgk belong buruk aku neyh !! hehe . 


uke lah bloggiest !! aku chaw dulu maw tido n maw text my bby ! ceewahh ! geli plakkkk . muehehehehe . jealous lettew ! errrrrrrr (perasan ) oke bebeh !! gud nite evry bodyy !! lots of love . . . 


I LOVE YOU MUHD SOFY !!!!!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget