Monday, April 16, 2012

assalamualaikum . . :-))

hye blogger !! da lme tak story morry kankankan ?? rindu pulak nak cerita cerita kat dalam nihh !! hehehe . ok sekarang kehidupan aku macam biase je . pagi pergi kerja , malam balikk . then tidoooo , pagi pergi kerja , malam balik then tidoooo , hehehe busan kankankan ??? sumpah bosann ! bile la nak dapat masuk uitm nihh !! acehhh , insyaallah wehhh . kilau ade reski dapat . doa doa kan la kite yew???? aminnnnn ! skrg kte tgh ngajuk dgn mr . chipsmore ! hampir hampir mahu break !!!! bayang kan la ade orang nampak boyprenggggg anda dengan parempuan lain di suatu tempattt !!21!! taman bunga pulak tuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!! dua duaan pulak tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!! aku rasa perempuan gile je yang tak marah kalau dapat tahu benda tu !
tapi aku rase perempuan gila tu pun akan terus membunuh sahaja kedua dua insan itu ! (OK MELALUT DAH) hehe . ok tipu la aku tak marah !! sampai semua orang suruh aku break dgn dia weyh !!! tapi aku tak sanggup !! macam mcm cerita pulak tu timbul lepas semua ni jadi . aku syg hubungan ni weyh !! da nk dkt lapan bulan kte org together, mcm mcm kenangan manis and pahitt kte org lalui sme2x . aku tak sanggup lagi nak hancur kan hubungan ni dgn dia . . aku anggap ni semua ujian dalam hubungan kita org . 
tadi dia bagi tahu perempuan tu akak angkat dia , and aku redha jela . uhmmm .aku harap dia akan fikir dulu sebelum buat sesuatu nanti . FIKIR PERASAAN AKU !! saya sayang awak MUHD SOFY !!! plezzzz jgn buat mcm ni lagi ... PLEZZZZZZZZZZZZZZZZ . =((   

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget